Logo
Haberler

Roger'ın Kılıcı, 12 Yüce Sınıf Kılıçlarından biridir ve Ace olarak adlandırılır!

Yeni Vivre Kartına göre, Roger'ın ana silahı Ace adında bir cutlass idi, hangisi 12 Yüce Sınıf Meito. Biri olarak 12 Yüce Sınıf Meito, Ace'in bıçağının kalitesi en güçlüler arasında yer alıyor ve şimdiye kadar yaratılmış en güçlü silahlardan biridir., sadece birkaç başka silahla rakip.

post-19

Roger sık sık kılıcı Silahlanma Haki ve Conqueror's Haki ile doldu.. As, Korsan Kral tarafından tüm büyük istismarları olmasa da çoğu sırasında kullanıldı., korsan yolculuğunun sonuna kadar.

post-19

Roger ilk olarak Ace kullanırken gösterildi 38 yıllar önce God Valley Olayı sırasında, Rocks Pirates"e karşı savaş sırasında kullanmak.

post-19

11 yıl sonra, Edd Savaşı sırasında, Roger sağ eliyle çakmaklı bir tabanca ve solunda Ace ile gösterildi.

post-19

Bir yıl sonra, Roger, Ace"i en büyük rakibine karşı savaşta kullandı, Beyaz sakal, dört gün süren bir savaşta.

post-19

Roger, bundan iki yıl sonra idam edilmek üzere kendini Deniz Piyadesine teslim edecekti., ve Ace"e ne olduğu bilinmiyor.

post-19

Yolculuğu ve ölümü arasında, Roger, Portgas D ile Ace adında bir oğul doğuracaktı. kızlık, Roger, çocuk olmak için çocuk olduğu için özellikle Ace"i seçti. Bu kılıcın adının Roger'ın oğlu için adlandırma kararında rol oynayıp oynamadığı bilinmemektedir.

post-19

Benzer Yazılar

One Piece x Avengers'ın inanılmaz karışımı
Haber One Piece x Avengers'ın inanılmaz karışımı

Marvel''in Avengers Universe ile birleşirse One Piece dünyasının nasıl olacağını hiç hayal ettiniz mi? AndiMoo, One Piece ve The Avengers"ın bu muhteşem karakter karışımı ile bu dünyayı hayata geçiriyor! Konsept sanatı, karakterlerin açıklamalarıyla bile tamamlandı, Hem One Piece hem de Avengers"ın özelliklerini birleştirmek.

Oda"ya göre “One Piece Film Red”, Shanks hakkında Büyük Sırları ortaya çıkaracak!
Haber Oda"ya göre “One Piece Film Red”, Shanks hakkında Büyük Sırları ortaya çıkaracak!

One Piece Film: Red, 6 Ağustos 2022''de piyasaya sürülecek olan 15. One Piece filmi. Film Shanks"ı içerecek ve büyük bir yeni kadın karakteri tanıtacak: görüşmediği kızı Uta.

Oda, One Piece Final Saga hakkında büyük bir güncelleme paylaşıyor!
Haber Oda, One Piece Final Saga hakkında büyük bir güncelleme paylaşıyor!

Oda, One Piece Final Saga öncesinde bir mesaj paylaşıyor.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...